menu

Agnete Brinch Skagen

Historien er fyldt med stærke, spændende, særprægede og modige kvinder, både når det drejer sig om hver vores personlige fortælling og den store verdenshistorie.

Kunst-projektet KVINDER DER FORANDRER VERDEN, - er en mission, hvor omdrejningspunktet er, at lave tidløs kunst om kvinder, der forandrede verden og til stadighed forandrer verden.

Min ambition er at understøtte FN's femte af i alt sytten verdensmål: at fremme kvinders og pigers universelle rettigheder og muligheder.

At udbrede kendskabet til de rollemodeller, der til trods for odds og det generelle kvindesyn i deres samtid, opnåede anerkendelse og banede vejen for kommende generationer, herunder også for mig.

Jeg tager udgangspunkt i min egen oplevelse ved opdagelsen af de forskellige kvinder og beretter derfra, hvad de har opnået og betydet for vores samtid.

Jeg er stor tilhænger af dialog, så jeg er altid åben for en sådan, når jeg er ude med mine foredrag.

Jeg mødes af vores tids kvindelige rollemodeller, som kan blive en skildring i den fortsatte historie. Senest med Margrethe Vestager, konkurrence-kommisær i EU, i forbindelse med solo-udstillingen på Frederiksborg slot - Danmarks højborg for portræt-maleri.

Herunder fotos fra foredraget KVINDER DER FORANDRER VERDEN ved Landskonferencen for Erhvervskvinder 2018 samt Foredrag Grenen Kunstmuseum og udstillingen KVINDER DER FORANDRER VERDEN - Frederiksborg slot, samt foredraget ved samme navn - Frederiksborg slot 2018.

Agnete Brinch

Agnete Brinch

Agnete Brinch Frederiksborg Slot

Agnete Brinch og Margrethe Vestager  Frederiksborg Slot

get in touch